.
`
refresh 4 new artikal
.

27 July 2009

TERKINI..UDAH LE TU!!!


Jam 4.00 petang tadi,teman dapat maklumat yang Kapt Osman sudah pun jadi ADUN UMNO Changkat Jering...maknanya, sah le tiada apa-apa yang akan berlaku samada DUN Bubar atau kosongkan DUN Changkat Jering dan DUN Behrang. Jadi, jangan le rakyat Perak mengharapkan apa yang kite harapkan....udah le tu. Cuma sebelum ni,teman ada postingkan yang DUN akan bubar...(mungkin maklumat itu teman dapat hanya untuk gemporkan UMNO sje )
Manakala ADUN Behrang pulak, tunggu masa saje nak istihar masuk UMNO dalam satu program yang akan diadakan di Tg Malim.
Teman setuju apa yang MSK n M3M postingkan dalam blog deme,
"gila babi" n "double side tape".


Inilah politik...kawan boleh bunuh kawan,musuh boleh jadi kawan...tapi janganlah membele (berkawan) dengan katak...makan tak boleh,pegang geli, silap-silap kene kencing...mata jadi bute..!!
Dah le tu.....bak kate M3M...jangan jadikan mereka ini sejarah dan teman tak akan tulis lagi pasal deme buat selama-lamanya...........
Oleh kerana ini kali terakhir teman sentuh pasal deme, teman nak postingkan sms deme.

INI SMS YANG KAWAN TEMAN TUNJUKKAN YANG DIA DAPAT SEBENTAR TADI ....

" dalam keadaan sekarang kami tersepit(waktu itu), jika kami tidak jadi Bebas, PKR dah antor surat perletakkan jawatan sebagai ADUN, maka apa pilihan kami waktu itu. Saya tidak sangka kawan-kawan dalam PKR sanggup buat saya macam ni,pada hal tiada niat pun untuk jadi Bebas menyokong UMNO.Walaupun YB Nizar call saya berkali-kali saya tidak jawab,tidak bermakna saya akan bersama UMNO waktu itu...." dan sepanjang kehilangan kami, kami ada maklumkan pergerakkan kami waktu itu setiap jam pada "orang itu", dan mengapa "orang itu" tidak jelaskan kepada pimpinan PKR apa tujuan kami..mengapa mengarahkan seseorang untuk mencari surat perletakkan jawatan yang kami tandatangani sewaktu tubuhnya Kerajaan PR. " saya tidak salahkan" orang itu" dan sayalah yang bersalah kerana amat mempercayai "orang itu".
( itulah sms yang ditunjukkan dan teman anggap ini cite lame dan dah busuk pun)

Pada teman itu sekadar penyedap cerita dan skrip yang memang dah siap ditulis.
JADI.....UDAH LE TU!!!!!

***** teman delete semuanye posting pasal deme.****
(geram + benci)

http://perakkume.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower