.
`
refresh 4 new artikal
.

02 June 2009

Jawapan bagi pihak kickdefella untuk MSOSekarang MSO dah rasa terdesak, bila Kickde Fella mengeluarkan bukti-bukti mengenai kes projek kambing jampary. Pandai pulak mengaku ia tak terlibat, mana ada nama dia sama kat dokumen-dokumen tu, cittt... macam bebudak darjah 1 punya jawapan......hangpa baca blog dia tu hangpa sendiri fikirlaaa... standard MSO yang dah nak hampir terjerat diri sendiri.

Sekarang MSO dah rasa terdesak, bila Kickde Fella mengeluarkan bukti-bukti mengenai kes projek kambing jampary. Pandai pulak mengaku ia tak terlibat, mana ada nama dia sama kat dokumen-dokumen tu, cittt... macam bebudak darjah 1 punya jawapan......hangpa baca blog dia tu hangpa sendiri fikirlaaa... standard MSO yang dah nak hampir terjerat diri sendiri.

Muktamar PAS 55 – MSO merapu lagi…

Nampaknya perlawanan idea, hujah dan buah fikiran masih berterusan di antara penulis/blogger politik cari makan MSO berhujah berterusn dengan blogger Kickde Fella..

Kedua-dua mereka ni aku tak kenal pun, cuma aku ada baca adalah dua tiga buak buku tulisan MSO dan ruangan blognya, manakala Kick De Fella aku hanya baca blognya….
Hangpa mungkin tanya balik, pasai apa yang aku dok sibuk apa hal… aku sibuk pasai MSO terlampau-lampau menghentam Datuk Husam, kalau pun ada sekali pun masaalah peribadi mereka berdua, janganlah dihentam begitu rupa, ia sendiri cerita TGNA meminta berhenti menghentam Dato Husam, tapi dalam dia dok bercerita tu dia hentam lagi,, apa punya jenis manusia ni….

Apa yang aku nampak MSO memang jenis manusia pendendam apabila kehendaknya tak kesampaian… hangpa perasaan atau tidak, memang ia dah buat persediaan terancang untuk menjatuhkan Husam, cuba hangpa klik dairymaya MSO dalam blognya, dah masuk siri 11 tajuk baju petak merah…ini pun satu dari usaha penulisannya untuk menjatuhkan Husam.

Sebagai penulis politik, MSO ia tak peduli apa tujuan ia menulis, yang penting ia nak glamour, ia nak terkenal, dengan cara itu blog dia sentiasa di kunjungi pembaca, mempunyai pengikut yang cukup tinggi sampai 371 pengikut, disamping itu buku-buku tulisan politik yang ia nak menjatuhkan sesorang itu laku terjual, memang itu punca ia cari rezeki…..

Sekarang MSO dah rasa terdesak, bila Kickde Fella mengeluarkan bukti-bukti mengenai kes projek kambing jampary. Pandai pulak mengaku ia tak terlibat, mana ada nama dia sama kat dokumen-dokumen tu, cittt… macam bebudak darjah 1 punya jawapan……hangpa baca blog dia tu hangpa sendiri fikirlaaa… standard MSO yang dah nak hampir terjerat diri sendiri.

Kemudian si MSO ni buat pengakuan yang si Mohd Amin tu bukan kenalan dia….dia kenal Mohd Amin sama dengan kenal Husam, satu lagi cakap yang sukar untuk di percayai…Kalau dah baru saja kenal Mod Amin kenapa sehingga sekarang dendamnya kepada Husam, cuba hangpa bayangkan…kira hebatlah MSO ni … seorang yang begitu pengasih kepada orang yang teraniya macam Mohd Amin.. walaupun sebelum tu ia tak pernah kenal…….

MSO sebelum ini ia sangat berbangga kerana ia ada menulis mengenai ramalannya Anuar akan jatuh dalam era Mahathir seketika dulu, kebetulan dengan izin Allah S.W.T maka berlaku betul kejadian tersebut,, itu yang aku selalu baca apa yang ditulis dan diulang-ulangnya… yang mana ia juga meramalkan dengan ini tulisan-tulisannya akan menjatuhkan pula Datuk Husam…

Oiii… jangan takbur sangat… itu semua kerja Allah, kalau dah tertulis yang Datuk Husam akan menggantikan Ustaz Nasa sebagai presiden, tak ada sesiapa yang boleh menghalangnya.. itu semua kerja Allah, kalau niat Dato Husam ikhlas nak memperjuangkan Islam, nak menjatuhkan UMNO laknatullah, insyaallah Dato Husam akan menang pada pemilihan muktamar nanti. Yakinlah.. perwakilan yang memilih hanya sebagai sebab sahaja, yang nak memenangkan itu semua kerja Allah.

http://manjongmari.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower