.
`
refresh 4 new artikal
.

11 August 2009

UMNO BERSIDANG SEMATA-SEMATA KERANA ANWAR - Nizar ZambryAziaan Ariffin (dua dari kanan) menyerahkan Memorandum Menentang Pengkhianat Melayu kepada Hilmi Yahaya (tiga dari kiri) pada Persidangan Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Balik Pulau di Pulau Pinang, semalam.

--------------------------------------------------------------------------------

HEBAT SUNGGUH ANWAR DIMATA UMNO NI.DEPA TERPAKSA BERSIDANG DI MERATA-RATA TEMPAT SELURUH TANAHAIR SEMATA-MATA NAK LAUNGKAN ANWAR SEBAGAI PENGKHIANAT.SEMUANYA GARA-GARA MEREKA BEGITU GIAN UNTUK MENAMBAH DOSA MASING-MASING.POYO LA UMNO NI.MEMANG POYO YANG SEBENAR-BENAR POYO DAN TIDAK ADA YANG POYO MELAINKAN POYO-POYO BELAKA.

PASAI ANWAR SORANG PUN DEPA SANGGUP MINTAK TANDATANGAN SOKONGAN BERATUS RIBU AHLI UMNO.TAK KE KERJA BODOH NAMANYA TU? INILAH PERJUANGAN MEREKA YANG BELUM SELESAI TU. ENTAH BILA NAK SELESAI PUN TAK TAU.KALAU MACAM NI PUNYA GAYA,MEMANG PATUTLAH UMNO ITU SENDIRI YANG DISELESAIKAN SECEPAT MUNGKIN.

Lagi laungan Anwar pengkhianat bangsa

Oleh TARMIZI ABDUL RAHIM,
SAHBULAH DARWI, NURUL HUDA
HASSAN dan ZAMZURINA AHMAD
pengarang@utusan.com.my

KUALA LUMPUR 9 Ogos – UMNO Bahagian Johor Bahru yang bersidang hari ini sebulat suara melabelkan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai ‘pengkhianat bangsa.’

Untuk lebih rasa meloya free silakan baca di sini.

4 comments:

 1. Beribu-ribu nak buli seorang. Siapa yang bancul? Terbuktilah Saudara Anwar seorang pemimpin hebat. (Semua rakyat Malaysia - BN) = Anak Bangsa Malaysia menyokong Saudara Anwar Ibrahim menjadi Pedana Menteri Malaysia ke-6.

  ReplyDelete
 2. UMNO CHEAT THEIR OWN RACE TO ACCUMULATE WEALTH.UMNO ABUSE THE SOCIAL CONTRACT AND SPECIAL POSITION.
  UMNO MENYALAH GUNA > PERKARA 153 FEDERAL
  CONSTITUTION.UMNOPUTRA YANG KAYARAYA MENGHISAP DARAH ORANG MELAYU.

  ReplyDelete
 3. Nampaknya ini sudah jadi kes senjata makan tuan. Dengan melalak kesana sini, orang ramai semakin bosan dengan UMNO. Tak ada kerja lain yang lebih bermanafaat yang nak di buat kah?

  ReplyDelete
 4. ALLAH MAHA MENGETAHUI siapa yg pengkhianat. Bertaubatlah sebelum malaikat maut menjemput kita.

  ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower