.
`
refresh 4 new artikal
.

29 July 2009

Utusan Malaysia Memohon Maaf Kepada Tok Guru Nik Aziz!


Tengok Bahagian Atas Belah Kanan!


Utusan Meloya memohon maaf kepada YAB Datuk Haji Nik Abdul Aziz Nik Mat,Menteri Besar Kelantan diatas kesilapan laporan mengenai kenyataan beliau yang disiarkan didalam Utusan Meloya pada 11 Jun 2009.

YAB Datuk Haji Nik Abdul Aziz sebenarnya bermaksud bahawa nasihat beliau tidak semestinya didengar ketika mengulas cadangan kerajaan perpaduan pada sidang media itu.

Oleh itu,tajuk atas sebelah kiri muka surat hadapan Utusan Meloya pada 15Jun 2009 iaitu nasihat saya mesti didengar adalah salah serta bukan mengambarkan apa yang dimaksudkan oleh YAB Datuk Haji Abdul Aziz pada sidang media itu.

Begitu juga fakta berhubung perkara yang sama pada berita penuh mengenai kenyataan beliau pada muka surat 7 , Utusan Meloya keluaran 15 Jun 2009 adalah salah.

Utusan Meloya dengan ini menarik balik dengan sepenuhnya kesilapan tersebut dan secara tulus ikhlas memohon maaf kepada YAB Datuk Nik Abdul Aziz diatas kesilapan yang tidak disengajakan itu dan atas apa jua kedukaan atau pengaiban yang mungkin berlaku kepada YAB Datuk Haji Nik Abdul Aziz daripada kesilapan tersebut.

sumber:pakatanblogger.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower