.
`
refresh 4 new artikal
.

04 July 2009

Dermasiswa anak Perak, arahan bodoh tolak permohonan ADUN Pakatan.


Lebih 3000 pemohon Kampung Baru dan Kampung Tersusun tergendala di Pejabat Tanah oleh kerana tidak ada keputusan dari regim kerajaan negeri, ini belaku di Manjung dan Ipoh . Saya menggesa Dr. zambry memberi penjelasan dengan segara kerana ini adalah satu kezaliman. Demian antara kenyataan Yb. Nga Kor Ming.

Beliau juga mengatakan menerima aduan dari ibubapa mengenai peruntukan RM 6 juta untuk program dermasiswa semasa kita memerintah tanpa mengira bangsa dan agama, sumbangan masuk ke IPT sebanyak RM 1000 tanpa ada diskrimanasi. Sebaliknya kita telah terima maklumat adaz arahan bodoh oleh pemimpin BN supaya tidak melayan permohonan dari ADUN Pakatan Rakyat.

Jelas beliau lagi di Parlimen perkara ini telah dikecam seperti dilakukan oleh sharizat mengenai perkara sama. tetapi di perak BN membuat perkara berbeza. "Saya nak tanya kepada Zambry bukankah ADUN Pakatan Rakyat telah dipilih oleh rakyat, saya menggesa BN manarik balik arahan bodoh ini supaya tidak dinilai oleh masyarakat sebagai masyarakat jahiliyah, kalau mereka masih menerima arahan ini merwka masih berada dizaman jahiliyah.Katanya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower