.
`
refresh 4 new artikal
.

17 June 2009

Lagi bertambah haru, bila perosak ini membuat kenyataanMustafa Ali, berkata sekiranya Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak enggan berbincang dengan DAP atau PKR, Pas akan menolak mengadakan perbincangan dengan Umno-BN mengenai cadangan itu..... Hebat !!! Terima Pkr dan Dap.. ??Satu perangkap halus berseni.. bukan nak perangkap Umno tapi nak jerat PR!!!!!

Mustafa Ali, berkata sekiranya Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak enggan berbincang dengan DAP atau PKR, Pas akan menolak mengadakan perbincangan dengan Umno-BN mengenai cadangan itu..... Hebat !!! Terima Pkr dan Dap.. ??Satu perangkap halus berseni.. bukan nak perangkap Umno tapi nak jerat PR!!!!! Inagt sikit pa... Umno dah ada bermacam-macam rekod dunia yang telah dipecah


Kerajaan perpaduan: Pas mahu PKR, DAP diajak berbincang

12:35PM

KUALA LUMPUR: Pas sedia berbincang dengan Umno dan Barisan Nasional (BN) berhubung penubuhan kerajaan perpaduan dengan syarat Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP menyertai perbincangan itu.

Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali, berkata sekiranya Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak enggan berbincang dengan DAP atau PKR, Pas akan menolak mengadakan perbincangan dengan Umno-BN mengenai cadangan itu.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar di ibu pejabat Pas Pusat di sini, sebentar tadi.

http://www.bharian.com.my


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower