.
`
refresh 4 new artikal
.

19 June 2009

BLOGGER JALANG BUAT FITNAH KEPADA KETUA PEMUDA PAS


PEMUDA PAS TELAH MEMBERIKAN ISYARAT BUAT ANWAR AL-JUBURI

DIPETIK DARI MALAYSIAKINI :
Kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang bermula awal bulan depan tidak akan menggugat kerjasama dalam Pakatan Rakyat, walaupun penasihat PKR didapati bersalah, kata Ketua Dewan Pemuda PAS, Nasrudin Hassan.

Ayat di atas dipetik dari Malaysiakini dan dimasukkan ke dalam blog http://www.gomounited.com

TETAPI, Tajuk utama yang dipamirkan di dalam blog sampah tersebut adalah "ANWAR AKAN DIDAPATI BERSALAH DI DALAM KES LIWAT INI - KENYATAAN KETUA PEMUDA PAS"

Betapa blog yang menyanjung Saiful pemuda yang bersumpah kena liwat tetapi 4 doktor, 3 dari HKL dan 1 dari Pusrawi mengatakan tiada kesan liwat ini, melakukan fitnah terhadap Ketua Pemuda Pas dengan menggambarkan tajuk berita tersebut yang SAMA SEKALI bercanggah dengan kenyataan sebenar Ketua Pemuda Pas berkenaan. Bahkan, penulis blog berkenaan menunjukkan kebodohannya apabila menyalin semula kenyataan Ketua Pemuda Pas tersebut yang terdapat di dalam Malaysiakini yang ternyata bertentangan dengan tajuk yang penulis blog siarkan. Mungkin penulis blog berkenaan hilang idea untuk melagakan Ketua Pemuda Pas dengan penyokong PKR. Inilah kerja blog yang umpama jalang murahan yang sudah tidak ada modal dan hujah lagi.

Maka, terbukti bahawa kerja-kerja mereka ini sebenarnya untuk meruntuhkan perpaduan di dalam PR, maka wajar kita TOLAK sama sekali puak-puak seperti ini untuk kita jalinkan kerjasama. / wfauzdin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower