.
`
refresh 4 new artikal
.

26 May 2009

Umno tetap turun ke Penanti

Umno takut untuk kalah namun masih nak tunjuk gah.... Semalam Pemuda Umno Malaysia turun ke Penanti untuk membuat program penerangan. Lokasi sekitar 'Lubuk Meriam' dengan barisan penceramah 'hebatnya' seperti Lokman Adam.

Tajuk ceramah semalam semata - mata membelasah parti keADILan dan Anwar Ibrahim. Bermacam macam cerita fithnah tanpa fakta dihamburkan. Paling lucu menurut Lokman "Pemuda Umno jangan cepat rasa kecil, kita mesti bangga kerana Pemuda Keadilan nampak hebat kerana di barisi oleh bekas pemuda Umno yang dididik dengan hebat"....


cheGuBard tak perasan pula bila pernah masuk Umno atau tahu tak majoriti anak muda dalam keADILan ini bukan bekas Umno dan keADILan merupakan parti pertama, yang bekas Umno dah ramai yang keluar masuk Umno semula yang ada majoriti tak pernah masuk Umno....hahahahaa....

Menurut seorang teman pengendali laman pro Umno menyatakan semalam, beberapa teman 'pejuang cyber' Umno sudah mula berada di Penanti.

Rupanya Najib mula mula ingat tak nak masuk tanding sebab nak elak kena belasah...tetapi nampaknya sejak semalam keadaan berbeza...ternyata Najib tetap menjadi sasaran maka beberapa team telah diturunkan oleh Umno untuk 'counter' serangan. Dijangkakan 'team pcywar' Umno akan memulakan tugasnya secepat mungkin.

Hati - hatilah kepada petugas Pakatan Rakyat, jangan terlalu selesa.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower