.
`
refresh 4 new artikal
.

13 April 2009

Percubaan Katak untuk membodek Najib… Muka Badak!!

Lihatlah bagaimana Ibrahim Ali membuat percubaan untuk membodek perdana menteri baru, Najib Razak. Dia sanggup berbuat apa saja demi untuk memastikan diterima semula  ke dalam Umno

Lihatlah bagaimana Ibrahim Ali membuat percubaan untuk membodek perdana menteri baru, Najib Razak. Dia sanggup berbuat apa saja demi untuk memastikan diterima semula ke dalam Umno..Sesiapa yang cuba mengelirukan konsep Satu Malaysia akan berhadapan dengan keganasan Ibrahim Ali. Kah kah kah kah kah kah.... porrahhh

Ibrahim Ali akan mengamuk jika sesiapa cuba kelirukan konsep “Satu Malaysia”

Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Datuk Ibrahim Ali menegaskan, bumiputera dan Melayu yang mewakili 60 peratus komposisi penduduk di negara ini sedia berdepan mana-mana pihak demi mempertahankan konsep Satu Malaysia yang menjaga kehormatan Perlembagaan itu.

“Ini bukan Singapura. Ini Malaysia yang mana rakyatnya berjanji setia kepada raja dan negara. Kita mempunyai kedaulatan undang-undang, jadi jangan derhaka.

“Jika ada sesiapa yang cuba samakan Satu Malaysia dengan Malaysian Malaysia, Perkasa dan kaum bumiputera akan bangkit menentang mereka,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau berkata demikian bagi melahirkan kerisauan masyarakat bumiputera tentang cubaan sesetengah parti politik, media dan blog yang cuba memanipulasi maksud Satu Malaysia yang dibawa Najib.

Menurut Ibrahim, gerakan halus itu mahu memecahbelahkan masyarakat dan dikhuatiri cubaan menidakkan kuasa raja-raja Melayu serta kedudukan agama Islam sebagai agama rasmi. Klik disini untuk membaca berita selanjutnya.

Lihatlah bagaimana Ibrahim Ali membuat percubaan untuk membodek perdana menteri baru, Najib Razak. Dia sanggup berbuat apa saja demi untuk memastikan diterima semula ke dalam Umno.

Sesiapa yang cuba mengelirukan konsep Satu Malaysia akan berhadapan dengan keganasan Ibrahim Ali.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

4lower